PKN
Protestantse Gemeente Koudum
 
citaat van de week citaat van de week

Deel je brood en het smaakt beter, deel je geluk en het wordt groter.

Phil Bosmans
 
GELOVEN VANDAAG GELOVEN VANDAAG
 
GELOVEN VANDAAG GELOVEN VANDAAG

Over Froukje
Ik ben Froukje van Koeveringe – de Jong, 36 jaar en woon in Utrecht. Afgelopen zomer was ik nog kort in Koudum met een zeil-trekkamp van de CWJ. Sinds afgelopen oktober werk ik bij IFES- Nederland. Een christelijke organisatie die studenten ondersteunt in hun studententijd. Eén van de onderdelen waar ik actief in ben is het Veritas-Forum. Debatavonden waarin christenen en niet-christenen op zoek gaan naar antwoorden op grote levensvragen.
Vaak kom ik in Warns tijdens vakanties om te zeilen en heb erg veel zin om bij jullie te komen op 5 maart!

Thema
Het thema van deze avond is: Hoe verbind ik mijn geloof met mijn dagelijks leven? Nu klinkt het misschien makkelijk om dit vorm te geven wanneer je werkt in een christelijke organisatie, maar ik wil samen met jullie, de gemeente, kijken vanuit alle verschillende achtergronden en situaties hoe je zoiets vorm kan geven
In Utrecht, waar ik woon respecteert iedereen het als je gelooft.... als je het maar thuis doet en anderen er niet mee 'lastig valt'. Maar als je alleen mag geloven achter de voordeur... hoe geef je dat dan vorm in je dagelijks leven?
De tekst die leidend is tijdens deze avond is de tekst die elke zondag wordt herhaald: “Onze hulp is in de naam van de Heer die hemel en aarde gemaakt heeft, die trouw is tot in eeuwigheid en het werk van zijn handen niet loslaat.
We gaan op zoek naar die verbinding tussen dat ene uur op zondag en de rest van ons leven. Daarbij komen alle spannende, maar misschien ook simpele aspecten naar voren en gaan we op zoek naar handvatten.

Froukje van Koeveringe
 
 
Rapport "In vertrouwen verder"

Rapport "In vertrouwen verder"

Open rapport;

/uploads/klant199/files/rapport FJOER.pdf

 
nieuwe webmaster gezocht nieuwe webmaster gezocht
Nieuwe webmaster gezocht!
“The times they are a changing” zong Bob Dylan al in de jaren zestig van de vorige eeuw.  Veranderingen volgen zich tegenwoordig nog sneller op dan toen. Vooral op het gebied van de internettechnologie en social media is het bijna niet meer bij te houden.

De huidige en toekomstige informatie (ook die van de kerken) zal steeds vaker tot ons komen via deze informatieverstrekkers. Dit vereist een goed beheer en kennis van zaken. Wellicht zijn er onder onze kerkleden mensen die zich thuis voelen in deze materie en op die manier hun steentje willen bijdragen aan ons kerkenwerk.

De taak bestaat uit het upgraden en “up-to-date” houden van de site. Het omvat: publicatie kerknieuws (1x per 2 weken), invoeren kerkelijke roosters, bijhouden actualiteiten.
Interesse? Mail dan naar of bel 06 – 341 275 68.
 
 
Uitzending Kerkdiensten

Uitzending Kerkdiensten

Luister online met ons mee;


http://kerkdienstgemist.nl/stations/622-PKN-Koudum 

 
Privacyverklaring Privacyverklaring
lees meer »
 
inschrijving KvK inschrijving KvK
lees meer »
 
 

kerkdienst
datum en tijdstip 23-02-2020 om 9.30 uur
meer details

kerkdienst, 40 dagen 1
datum en tijdstip 01-03-2020 om 9.30 uur
meer details

kerkdienst, 40 dagen 2
datum en tijdstip 08-03-2020 om 9.30 uur
meer details

kerkdienst, biddag voor gewas en arbeid
datum en tijdstip 11-03-2020 om 19.30 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.