Beheer

ACCEPTGIRO WORDT KERK ACCEPT
 
Acceptgiro
Het laatste verzoek voor een bijdrage aan de solidariteitskas van de PKN is nog  rondgebracht met acceptgiro formulieren.
Nu is het zoals u (waarschijnlijk) wel weet per 1 juni 2023 niet meer mogelijk om de acceptgiro formulieren op te sturen naar uw bank. Mocht u de acceptgiro nog niet hebben verstuurd dan kunt u uw bijdrage natuurlijk altijd nog “handmatig” invullen en versturen via internetbankieren.  Dit door het invullen van het betalingskenmerk en het rekeningnummer.
Kerk Accept
Hierna starten wij met het versturen van de rekeningen voor de bijdrage van het kerknieuws. Dit zullen wij doen per e-mail door het gebruik van de Kerkaccept app. U zult een e-mail ontvangen van noreply@kerkaccept.nl met het verzoek om uw bijdrage over te maken voor kerknieuws.
U heeft dan 3 mogelijkheden om te betalen 
 
1.        Het handmatig overmaken van het bedrag o.v.v. het betalingskenmerk. (dit heeft de voorkeur i.v.m. transactiekosten)
2.        IDEAL betaling via het scannen van de QR code (met mobiele telefoon) in de e-mail.
3.        IDEAL betaling via het klikken op de betaal ”knop” in de e-mail.
 
De betalingen in stap 2 en 3 lopen via betaalservice Mollie hiervoor worden door Mollie transactiekosten bij ons in rekening gebracht.
U kunt een bijdrage doen in deze kosten, deze optie kunt u aanzetten / uitzetten bij de betaling.
 
E-mail adres
Mochten wij geen e-mail adres van u hebben, dan zouden wij die graag alsnog ontvangen zodat het voor u en ons eenvoudig is om een bijdrage te doen.
Indien u niet kunt beschikken over een e-mail adres dan zullen we een brief sturen met betaalgegevens. 
 
We hopen dat u ook in de toekomst uw geldelijke bijdragen wilt doen door het nieuwe betaalsysteem Kerkaccept te gebruiken.
 
Namens de kerkrentmeesters, 
 
Eling Hoekema 
beheer.pknkoudum@gmail.com

 

terug