PKN
Protestantse Gemeente Koudum
 
Afscheid ds. Boomsma Afscheid ds. Boomsma
LIEVE, LIEVE MENSEN,
 
Wat een indrukwekkend afscheid heb ik op 2 september mogen meemaken! De gemeentezang, het spel van Geeske op het orgel en Wouter op de trompet, de zang van Irop, de mooie woorden. Het was meer dan ik me had kunnen voorstellen.
Ik heb een zegenrijke tijd gehad in Koudum. De diensten konden altijd doorgang vinden, en er waren veel mooie en bijzondere bij. De diensten met Kerst, Pasen en Pinksteren. Doop – en Avondmaalsdiensten. School / gezinsdiensten, jongerendiensten en alternatieve diensten. Liedboekzondagen en Iepen Sneinen. Mooie gesprekken tijdens de leerhuisavonden en ontmoetingsavonden. De huiskamergesprekken. Het samen zoeken naar God in de stilte.
De persoonlijke ontmoeting heb ik altijd als het meest waardevol ervaren. Daarin was God soms voelbaar aanwezig. Onder de indruk ben ik van de inzet van zoveel mensen om de kerkgemeenschap in stand te houden en te bewaren voor de toekomst. Ik hoop en bid dat die er zullen blijven komen.
Een periode is afgesloten, een tijd van lief en leed gedeeld. Onze wegen zijn uiteen gegaan. Wij wonen nu in IJlst, Croleskwartier 134 en zijn, als je dit leest en alles volgens plan is verlopen, in Nes Ammim in Israël aangekomen. Hier helpen we met andere vrijwilligers de oecumenische gemeenschap die hier leeft en werkt. Op 30 december hopen we weer op vaderlandse bodem terug te keren.
Ook namens Annemarie hartelijk dank voor alles en wij wensen jullie alle goeds en zegen. Ook veel sterkte en succes in het proces op zoek naar een nieuwe voorganger.
God zij met jullie allemaal!
 
Coos
filmpje alle foto's;

https://youtu.be/-9jIQNDQzME
terug
 
 

kerkdienst, Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 02-02-2020 om 9.30 uur
meer details

jeugddienst
datum en tijdstip 09-02-2020 om 9.30 uur
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 16-02-2020 om 9.30 uur
meer details

kerkdienst
datum en tijdstip 23-02-2020 om 9.30 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.