Marktcommissie

ZOMERMARKTEN 2021

Zoals in het vorige kerknieuws al vermeld stond zijn wij als markt-commissie bezig om deze zomer weer marktdagen te organiseren. De coronamaatregelen versoepelen dermate dat dit hoogstwaar-schijnlijk wel weer mogelijk is. Het is de bedoeling dat wij de markt organiseren op de marktdagen van Koudum zelf.
Dit is zoals jullie hoogstwaarschijnlijk wel weten op 3 zaterdagen. De datums met tijdstip zijn:

van 10.00 uur tot 16.00 uur:
  17 juli,
  31 juli 
  14 augustus
 
Wij zullen hierbij wel enkele aanpassingen moeten doen.
Denk hierbij aan een looproute door het gebouw en de catering vanuit de keuken door de voorraadkast waar dan als afscheiding tafels in de zaal worden geplaats. Om zodoende de veiligheid van zowel  keukenmedewerkers als bezoekers te garanderen.
We gaan er vanuit dat verder alles weer als vanouds georganiseerd kan worden.
De boekenverkoop, enkele meubelstukken, rommelmarktspullen en natuurlijk ook een lekker bakje koffie met wat lekkers, soep, tosti’s ect. Dit zijn echter nog wel zaken waar we nog in detail over moet vergaderen. Maar het zal zeker goed komen. We stellen het dan ook zeer op prijs als thuisbakkers ons weer willen verrassen met eigengemaakte taarten en/of cake of iets dergelijks voor de verkoop. Noteer daarom de datums alvast in jullie agenda.

Omdat de Klink momenteel wordt gebruikt als priklocatie is onze insteek om de zaal van Op ‘e Hichte beschikbaar te houden voor een eventuele begrafenis. We hopen dat wij weer fijne markdagen mogen hebben waar we elkaar  in een ontspannen sfeer kunnen ontmoeten. Hierbij zal zeker weer een beroep op onze vrijwilligers worden gedaan. Volgende week komen wij als commissie opnieuw bij elkaar om alles verder te bespreken.

Hartelijke groet,

namens de Markcommissie, Ankie Ybema

 
terug