Marktcommissie

 Het is al weer bijna zover. Onze zomermarkten. Zoals vorig jaar willen wij ook weer markten organiseren tijdens Het KOUDUMER Simmer Festival. Welke worden georganiseerd op zaterdag 23 juli, zaterdag 6 augustus en zaterdag 20 augustus a.s.
Omdat wij vorige zomer nog rekening moesten houden met alle corona maatregelen/voorschriften was onze zomermarkt toen zo opgezet dat er volgens een vaste route bij al onze handelswaar langs gelopen moest worden. Dit jaar willen wij weer zo veel mogelijk gebruik maken van de grote zaal en de hal met buiten onder de luifel onze boeken. En bij mooi weer staat er natuurlijk ook weer het nodige op het plein. Zodat een ieder weer gezellig kan rond struinen. Ook staan onze keuken-vrijwilligers weer klaar om een ieder te bedienen met een lekker bakje koffie/thee en eigen gebakken (gekregen) taart en natuurlijk zal ook de soep met brood niet ontbreken.
We willen met de opbrengst van deze markten een bijdrage leveren aan het vervangen van de wijzerplaatverlichting van de kerktoren. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van de overige giften die de Werkgroep Beheer krijgt.  
Maar om deze markten zo goed en gezellig mogelijk te organiseren hebben we jullie hulp nodig. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.
We vragen het volgende:

•          Wie heeft er nog volle spaarkaarten van de Poiesz. Deze kunnen eventueel ingeleverd worden bij Klaaske Pries. Mag eventueel wel bij haar in de brievenbus. Met de opbrengsten van deze kaarten kunnen we weer iets kopen wat wij nodig hebben voor de marktdagen.
•          Wie heeft nog goede, bruikbare, spullen voor de verkoop? Dan graag contact opnemen met iemand van de marktcommissie.
•          Wie wil helpen bij het klaarzetten/ inrichten van de markt?
•          Wie wil helpen bij de verkoop van onze spullen op de marktdagen.
•          Wie wil helpen in de keuken

En natuurlijk hebben wij ook nog thuisbakkers nodig voor het aanleveren van ons huisgebak op de marktdagen zelf.

                                                                                       

We zullen ook persoonlijk mensen benaderen maar het is ook wel handig dat een ieder die wel iets wil betekenen ons hiervan op de hoogte stelt. We maken hiervan een schema zodat een ieder weet waar hij/zij aan toe is.
We gaan er vanuit dat het weer hele gezellige marktdagen worden met hopelijk een goede opbrengst. Maar de gezelligheid en verbinding met elkaar staat voorop.

Hartelijke groeten,
Niesje van Berkum, Aafke Plantinga, Anna Stilma, Bea Laagland, Jannie Feenstra en Henny en Ankie Ybema.
                                                                            


 
terug