onze predikanten


Ds. M.E.G. de Zeeuw
Tel.      06-  45449998       0514-785068
Email   michieldezeeuw28@kpnmail.nl
(wijkverdeling pastoraat: Centrum, West en ‘Túnkersstrjitte, Claerbergen, Ravelijn’)

 
 
Ds. J. van Voorst        
Tel.         06- 10570870        0514-785068
Email:    vanvoorstjoke@gmail.com
(wijkverdeling pastoraat: Noord, Zuid en ‘De Finke’)

 
Klokslach 26 8723 GB KoudumSinds 13 oktober 2019 zijn we verbonden aan de gemeentes van Warns, Molkwerum en Koudum. De pastorie staat in Koudum, met de naam ‘it oerset’*, maar we proberen ook regelmatig thuis te zijn in Warns en Molkwerum. Eerder waren we als predikant verbonden aan gemeentes te Wommels – Kubaard, Venlo en omstreken, Zierikzee (Thomaskerk), Bruinisse (Michiel) en Dordrecht. Joke heeft daarnaast gewerkt als leerkracht ‘levensbeschouwing’ (GVO) op basisscholen en als geestelijk verzorger in het ziekenhuis.
Ons leven is rijk met twee dochters, Jasmijn en Rosalie. In ons werk draait het om ontmoeting en vertaling. We zijn blij met de keuze van onze drie gemeenten dat Kerk in het dorp ook betekent kerk voor en met het dorp. We zijn graag bereikbaar om tot steun te zijn, ongeacht lidmaatschap of achtergrond. ‘Geloof, hoop en liefde en de meeste van deze is de liefde.’

*It oerset als verwijzing naar het veelvuldige vertalen (oersetten) van talen en levenssituaties zoals dat in ons werk plaatsvindt. Ook verwijst het naar het met de ander onderweg zijn naar een andere oever in ons leven (een nieuwe levensfase, ander werk, verder vanuit gemis of vanuit conflict, denk aan het verhaal over Jakob uit Genesis 32), of uiteindelijk naar die laatste oever. 

Michiel en Joke