PKN
Protestantse Gemeente Koudum
 
citaat van de week citaat van de week

Niet alleen vloeken, ook bidden is aangeleerd.

P. Koenders
 

 
Jeugddienst 17 februari Jeugddienst 17 februari

 
28 februari; Filmavond op'e Hichte 28 februari; Filmavond op'e Hichte

De commissie Vorming en Toerusting heeft de volgende film op het programma;
Spanningen in de familie komen tot een uitbarsting voor het echtpaar Ethel en Norman Thayer (gespeeld door Katharine Hepburn en Henry Fonda, die beiden een Oscar wonnen). Zij zijn in hun zomerhuisje bij Golden Pond in New England, als hun dochter Chelsea (Jane Fonda) op bezoek komt met haar nieuwe vriend Bill (Dabney Coleman) en zijn lastige zoontje Billy (Doug McKeon). 
Het komt tot een botsing tussen de drie generaties. Wat begint als aanvaring tussen Norman en Billy groeit echter uit tor de relatie die Chelsea altijd met haar vader had willen hebben. Bovendien ontdekt Norman hoeveel hij heeft gemist door de liefde van zijn dochter te weigeren. 


Niet opgegeven, maar wel belangstelling, van harte welkom!!!

 
DE TIJD VAN JE LEVEN! DE TIJD VAN JE LEVEN!

 
Sjonge mei it Kwartettenkoar

Sjonge mei it Kwartettenkoar

Op snein 10 febrewaris wie it prachtich sjongen fan en mei it Kwartettenkoar fan Hindrik van der Meer. Fanwege it ôfskie as dirigent en de 80ste jierdei fan Hindrik van der Meer hat it Kwartettenkoar in nije lietbondel meitsje litten ûnder de namme Hertslach. Mei in searje fan 40 konserten litte hja deminsken genietsje fan dizze 'nije' lieten.

lees meer »
 
Rapport "In vertrouwen verder"

Rapport "In vertrouwen verder"

Open rapport;

/uploads/klant199/files/rapport FJOER.pdf

 
nieuwe webmaster gezocht nieuwe webmaster gezocht

Nieuwe webmaster gezocht!
“The times they are a changing” zong Bob Dylan al in de jaren zestig van de vorige eeuw.  Veranderingen volgen zich tegenwoordig nog sneller op dan toen. Vooral op het gebied van de internettechnologie en social media is het bijna niet meer bij te houden.

De huidige en toekomstige informatie (ook die van de kerken) zal steeds vaker tot ons komen via deze informatieverstrekkers. Dit vereist een goed beheer en kennis van zaken. Wellicht zijn er onder onze kerkleden mensen die zich thuis voelen in deze materie en op die manier hun steentje willen bijdragen aan ons kerkenwerk.

De taak bestaat uit het upgraden en “up-to-date” houden van de site. Het omvat: publicatie kerknieuws (1x per 2 weken), invoeren kerkelijke roosters, bijhouden actualiteiten.
Interesse? Mail dan naar of bel 06 – 341 275 68.
 

 
Uitzending Kerkdiensten

Uitzending Kerkdiensten

Luister online met ons mee;


http://kerkdienstgemist.nl/stations/622-PKN-Koudum 

 
Privacyverklaring Privacyverklaring
lees meer »
 
 

Jongerendienst
datum en tijdstip 17-02-2019 om 9.30 uur
meer details

Beheer
datum en tijdstip 28-02-2019 om 19.45 uur
meer details

Beheer
datum en tijdstip 28-03-2019 om 19.45 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.