PKN
Protestantse Gemeente Koudum
 
Àctiviteiten Àctiviteiten

MUZIEK ZANGAVOND

Vrijdag 5 april a.s organiseert Vox Humana een muziek zang avond om 19.45 in de Martini kerk te Koudum.
Het wordt een wisseling van verschillende koren uit de regio.
We hebben 5 koren bereid gevonden hier hun medewerking te verlenen.
Deze bestaan uit.

Eigen Wijs uit IJlst o l v Feike van Tuinen Auke Wybes uit Hindeloopen Krite koar uit Balk o l v Peter Smedinga 4-Us uit Heeg Vox Humana uit Koudum o l v Feike van Tuinen.

Wij hopen dat u op deze avond ons komt bezoeken en met ons kunt genieten van de talenten die de koren in huis hebben.
Komt allen!!
Toegang gratis
Bij de uitgang collecte
Namens bestuur Vox Humana
´Mama´ Rose uit Rwanda bezoekt de Martinikerk in Koudum!

Op woensdag 11 april komt Rose Mukankaka, oftewel ´mama´ Rose uit Rwanda op bezoek in de Martinikerk in Koudum. Deze bijzondere vrouw is de oprichter van Mwana Ukundwa, een organisatie die zich meteen na de genocide (nu 25 jaar geleden!) inzette voor weeskinderen van wie de ouders waren vermoord. Nog steeds vangt Mwana Ukundwa wezen op, maar nu zijn het kinderen van wie de ouders overleden zijn aan aids. Rose, destijds zelf aan de dood ontsnapt, is inmiddels gepensioneerd, maar nog steeds speelt ze een belangrijke rol bij de organisatie. Ze heeft in de afgelopen jaren duizenden kinderen geholpen. Meer weten? Kijk op www.kerkinactie.nl/fryslan en www.kerkinactie.nl/40dagentijd.

´Mama´ Rose ziet ernaar uit om over haar werk te vertellen en om u te ontmoeten. Wij nodigen u van harte uit om naar haar verhaal te komen luisteren. Er is alle ruimte om vragen te stellen, dat waardeert onze gast zelfs enorm.

De avond waarop u Rose kunt ontmoeten begint om 19:45 uur en vindt plaats in de Martinikerk, Jacob Binckesstraat 2 in Koudum. De avond eindigt om 21:45 uur.

We hopen op een drukbezette, inspirerende en onvergetelijke ontmoeting! U kunt zich aanmelden bij Gerdine Klein via .

terug
 
 

kerkdienst
datum en tijdstip 24-03-2019 om 9.30 uur
meer details

Beheer
datum en tijdstip 28-03-2019 om 19.45 uur
meer details

Beheer
datum en tijdstip 25-04-2019 om 19.45 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.