PKN
Protestantse Gemeente Koudum
 
Àctiviteiten Àctiviteiten
MudRaise International Justice Mission (IJM)
Ik, Rienke Siemensma, ga met een aantal studenten van mijn opleiding, International Development Management, meedoen aan de MudRaise van IJM. De MudRaise, die zal plaatsvinden op 22 juni 2019, is een  obstakelrace om geld te werven om reddingsoperaties te financieren.

Wereldwijd leven meer dan 40 miljoen mensen in slavernij. Kinderen, vrouwen en mannen. Mishandeld, misbruikt, miskend. Slavernij is het gebruik van leugens en geweld om een ander te dwingen te werken voor geen of weinig geld. Onder hen kinderen van nog geen vier jaar oud die gewelddadig worden uitgebuit. Slavernij gaat veel verder dan slechte werkomstandigheden. Mensen die vastzitten in slavernij leven onder de voortdurende dreiging van geweld. Ze hebben te maken met fysiek en seksueel geweld en niemand bij wie zij terecht kunnen voor hulp. IJM bevrijdde slaven die hen vertelden dat ze geslagen werden, slachtoffer waren van groepsverkrachting, opgesloten werden in kleine cellen, werden uitgehongerd en zelfs ooggetuige waren van moord.

IJM beschermt de armsten in bijna 20 gemeenschappen over de wereld tegen geweld door samen te werken met lokale overheden. IJM focust zich op mensenhandel, moderne slavernij, seksueel geweld tegen kinderen, illegale landonteigening, machtsmisbruik politie en burgerschapsregistratie. De doelen van IJM zijn: slachtoffers bevrijden, criminelen laten berechten, levens herstellen en rechtssystemen versterken.

IJM vraagt elke deelnemer €3.300 op te halen, ongeveer de kosten van één reddingsoperatie. Ons doel om €33.300 in te zamelen, waardoor IJM in staat is om 10 mensen uit slavernij te bevrijden. Wij hebben besloten geld in te zamelen voor seksslaven in de Dominicaanse Republiek. Daarom wil ik jullie vragen om mij te sponsoren zodat IJM mensen uit seksslavernij kan bevrijden!

Giften kunt u overmaken via de website: https://mudraise.nl/idm Hier is ook meer informatie te vinden over het project. Of u kunt een gift over maken naar: NL68 SNSB 0926 0736 48, t.n.v. R.A.A. Siemensma o.v.v. MudRaise.

Alvast ontzettend bedankt!
Rienke Siemensma
 
terug
 
 

kerkdienst
datum en tijdstip 26-05-2019 om 9.30 uur
meer details

Beheer
datum en tijdstip 28-05-2019 om 19.45 uur
meer details

kerkdienst, Hemelvaartsdag
datum en tijdstip 30-05-2019 om 9.30 uur
meer details

kerkdienst, Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 02-06-2019 om 9.30 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.