PKN
Protestantse Gemeente Koudum
 
Campagne 2019 Campagne 2019

                                                  campagne 2019


Nieuwe werkers in de wijngaard nodig!!!                                                    
Wij zijn nog steeds op zoek naar JOU!   


Op zondag 26 mei a.s. vindt in de dienst bevestiging plaats van nieuwe ambtsdragers. Dit zijn Anneke Munniksma als wijkouderling, Hotske Broersma als ouderling-kerkrentmeester en Berend Falkena als diaken.  Mochten er nog opmerkingen zijn naar aanleiding van deze voordracht dan graag contact opnemen met de scriba J. Fekkes. De vertrekkende ambtsdragers waar afscheid van wordt genomen zijn Habeltje van der Meer (ouderling), Wiep de Boer (kerkrentmeester) en Sietze Stilma (diaken).
De dienst zal worden geleid door ds. K. v.d. Kooi uit Driebergen en er is een muzikaal intermezzo van Fardau de Boer (dochter van Wiep de Boer) en haar Pake Ulfert de Jong.

Er zijn nog twee vacatures voor ouderling en scriba en bij de pastorale medewerkers nog een aantal vacatures. Neem contact op uw wijkouderling voor informatie en stel enige tijd beschikbaar. Met elkaar is onze taak licht. 

JF


 
terug
 
 

kerkdienst
datum en tijdstip 26-05-2019 om 9.30 uur
meer details

Beheer
datum en tijdstip 28-05-2019 om 19.45 uur
meer details

kerkdienst, Hemelvaartsdag
datum en tijdstip 30-05-2019 om 9.30 uur
meer details

kerkdienst, Heilig Avondmaal
datum en tijdstip 02-06-2019 om 9.30 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.