Vakantie met aandacht

VAKANTIE MET AANDACHTHet vakantiebureau organiseert het hele jaar door vakanties voor mensen die niet (meer) zelfstandig op vakantie kunnen. Zij doet dit vanuit een protestants-christelijke achtergrond. Het vakantiebureau is onderdeel van de Protestantse Stichting Diaconaal Vakantiewerk (PSDV) en verbonden met de Protestantse Kerk Nederland.

Voor wie?
Ouderen met of zonder zorgvraag, mantelzorgers, mensen met een meervoudige beperking en gezinnen met weinig geld. Iedereen is welkom, ongeacht geloof of achtergrond. Er is voor iedere gast een passend zorgaanbod!

Wat voor soort vakanties?
Het vakantiebureau biedt verschillende mogelijkheden. Meestal zijn de vakantieweken in één van de drie aangepaste hotels in Nederland. Maar ook een bootreis op vakantieschip Prins Willem-Alexander of een gezinsvakantie op een vakantiepark of een week voor mantelzorgers met een partner met dementie is mogelijk. Er is altijd zorg aanwezig en vrijwilligers ondersteunen waar nodig. Een overzicht van alle vakanties leest u op www.hetvakantiebureau.nl.
Op de leestafel achter in de kerk en in de hal van Op ‘e Hichte liggen nieuwe brochures voor vakanties in 2024. Heeft u hulp nodig bij reservering vraag dan één van de diakenen om assistentie.
 
terug