Jeugd

VANUIT DE KINDERKERK – geef licht

Zondagmorgen 13 december is er een bijzondere bijeenkomst van de Kinderkerk. We nodigen jullie uit om dan om 9.20 in Op ‘e Hichte te zijn. Eerst kijken we dan met elkaar op de computer naar de kerkdienst die vanuit de kerk uitgezonden wordt. We kijken het stukje van de kerkdienst rondom het aansteken van de Adventskaarsen en de Adventsbode (zie blz. 1 van dit Kerknieuws).
Daarna gaan jullie aan de slag met een mooie opdracht: beschilder of versier een glazen potje zo mooi mogelijk met dingen die met Kerst te maken hebben. Denk aan een ster, een engel, een boom, een kindje in een voederbak, je weet zelf vast nog veel meer.
Wil jij iemand blij maken met het lichtje? Geef het potje dan aan een buurvrouw,  of aan iemand waarvan je denkt dat hij het licht wel heel mooi zal vinden! Als er nog tijd is kun je er ook nog één voor jezelf maken.
Als het kan neem je dan even zelf twee schone glazen potjes mee? Dat kan van een jampot of groentepotje zijn. Je hoeft je niet op te geven. We hopen dat je komt!
Namens de Kinderkerk,

Leny Hoekema, Sietske Schreur en Anja Klijn Velderman

 
terug