TIJD VOOR THEE

INLOOPMIDDAG
Op donderdagmiddag 2 februari is het weer Tijd voor thee! De gezellige inloopmiddag in Op ‘e Hichte duurt van 14.00- 16.00 uur. 
Doe eens iemand een plezier met een leuk gesprek. Of speel samen een van de vele  beschikbare spelletjes. Kom luisteren naar een goed verhaal uit vroeger dagen, enzovoort. Dat alles bij een lekkere kop thee of koffie.
Leuk je te zien! Alle dorpsgenoten en belangstellenden zijn hartelijk welkom. De toegang is vrij.

Informatie bij Tsjibbe Wijnsma (tel. 521822)

Gered Gereedschap Logo
Overtollig maar goed gereedschap
In de dienst van 12 februari wordt speciale aandacht besteed aan het thema “Goed Gereedschap”. In dit kader willen we de Stichting Gered Gereedschap onder aandacht brengen.
De Stichting Gered Gereedschap steunt al 40 jaar vakmensen in ontwikkelingslanden met gereedschap, kennis en kunde. Ze zorgen voor goed gereedschap en stellen de juiste machines ter beschikking. Verder zorgen ze voor gekwalificeerde leerkrachten die mensen opleiden tot zelfstandig timmerman, automonteur of kleermaker.
In onze regio verzameld Kringloopwinkel “Op ‘e Nij” (voorheen Emmaüs) gereedschap voor deze stichting. Kijk eens bij u in de schuur of op zolder of u gereedschap heeft dat u niet gebruikt en lever dit in bij “Op ‘e Nij”. Zij ontvangen graag gereedschap voor houtbewerking, metaalbewerking, de bouw, elektrotechniek, loodgieten, autotechniek, kleermakerij of schoenmakerij.

Zondag 12 februari zal er eenmalig een bak in de kerk staan waar u dit ook mag inleveren 
terug